top of page

Villavagn 4 - bäddar

Passar bäst för barnfamiljen med 1-3  barn, 1-4 vuxna som känner varandra

Minivillorna ligger i ett skogsområdet, ca 5 minuters promenad från huvudområdet och lekplatsen och är ljust inredda med ett modernt pentry.

Stugorna har ett allrum med kök, matplats och soffgrupp i ett, vilket är populärt bland familjer och resesällskap, som vill umgås mycket och har mycket att prata om.

Stugorna har en altan och det är inte ovanligt att man både kan se rådjur, ekorrar och skogsfåglar precis utanför.

Här skrattas det mycket och det finns inget WIFI som tar bort uppmärksamheten.

Storlek: 29 kvm

Sovrum: 2

Sovplatser: 4

Snabbfakta:

Stuga 33-39

Tv: Tv/dvd

Dusch/wc: Ja

Kök: Ja

Uteplats: Möblerad altan

Wifi:Nej

Husdjur: Ja

Allt du behöver veta om stugan

Planlösning

I stugan finns ett allrum med kök, matplats och soffgrupp i ett. Två sovrum, badrum med dusch och separat wc.

Sovrum

Stugan har två sovrum med fyra sovplatser. Ett rum med dubbelsäng queen size, ett sovrum med två enkelsängar. Sänglampor samt hyllor eller sängbord där du kan ladda din mobil eller surfplatta

Samtliga sängar har resorbotten och bäddmadrass. Täcke och kudde finns.

 

Ta med, eller hyr av oss

Lakan och handdukar.

 

Utrustning

Köket är utrustat med kylskåp med mindre frys, spishäll, mikrovågsugn, kaffebryggare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, kökshandduk, diskmedel, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, täcken och kuddar. Badrum med dusch och ett mindre rum med wc. Tv med dvd-spelare. Kanaler som finns är Svt1, Svt2,Tv4, Svt24, Barnkanalen och Kunskapskanalen. 

 

Parkering

Avgiftsfri och finns utanför stugan.

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och har element.

 

Uteplats

Bekväm altan med bord och stolar. Här sitter du skönt till sommarfrukosten eller kvällsgrillningen. Här bor du nära skogen där barnen kan springa och leka fritt! Grill finns att hyra via receptionen, hyr ett grillpaket så kör vi ut grill, grillkol, tändvätska, tändstickor och grillborste till stugan. Den har ni hela er vistelse och vi hämtar den när ni checkat ut.

Städning

I stugan finns allt städmaterial du behöver för att smidigt kunna städa vid avfärd. Sop med skyffel, dammsugare, golvmopp, dammtrasor, rengöringsmedel, sanitetsrent och fönsterputs. Vill du ha det lite extra bekvämt kan du boka till städning. Det kan du göra ända fram till kvällen före avresedagen. Det enda du behöver göra då är att diska och slänga dina sopor.

bottom of page