Vandrarhemmet

Vandrarhem
IMG_3371.jpg
Vandrarhem

Passar för er som reser i par enstaka nätter eller för större grupper som hyr huset i sin helhet.

Vandrarhemmet ligger skönt inbäddat i grönska bara ett par minuters gångväg från hav, klippor och sandstrand. Utanför hittar du skog med blåbärsris, svamp och gott om plats för barnens egna lekar och äventyr.

Huvudbyggnaden med reception/minilivs, restaurang och minigolf skymtar du från vandrarhemmets ytterdörr.

Här bor du bekvämt ensam, i par, med goda vänner eller om ni är en större grupp/sällskap.

Det är populärt hos grupper och konferenser att boka vandrarhemmet i sin helhet, kombinerat med t.ex. annex-stugorna, bastun samt någon av våra fina samlingslokaler som kan inhysa  mellan 10-100 personer.

I vandrarhemmet finns det åtta dubbelrum, ett allrum med 16 sittplatser, hemmabiosystem och wifi. Kök och två badrum med dusch och wc.

Böcker och sällskapsspel finns att låna.

Allt du behöver veta

Planlösning:

Vandrarhemmet har åtta dubbelrum. Samlingsrummet har plats för 16 personer sittandes för att äta eller se på tv. Här finns plats både för att koppla av eller ta fram ett sällskapsspel till kvällen. Badrum med dusch/wc i varje ände i korridoren. Mindre kök men välutrustat med diskmaskin.

 

Rummen:

Två enkelsängar som kan flyttas ihop till en dubbelsäng, sänglampor och hylla eller sängbord. Sängarna har resårbotten. Täcke och kudde finns. Garderob och spegel.

Ta med eller hyr av oss:

Lakan och handdukar.

 

Utrustning:

Köket är fullt utrustat med kylskåp, spishäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare,  porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, kökshandduk, diskmedel, diskställ och diskborste. I vandrarhemmet finns också städutrustning, brandvarnare, täcken och kuddar. Badrum med dusch och wc. Tv , Dvd-spelare och hemmabio. Kanaler som finns är Svt1, Svt2,Tv4, Svt24, Barnkanalen och Kunskapskanalen. 

Parkering:

Avgiftsfri och finns utanför vandrarhemmet.

 

Uppvärmning:

Vandrarhemmet är isolerat och har element.

 

Uteplats:

Bänkbord finns utanför vandrarhemmet. Grill finns att hyra via receptionen, hyr ett grillpaket så kör vi ut grill, grillkol, tändvätska, tändstickor och grillborste. Den har ni hela er vistelse och vi hämtar den när ni checkat ut.

Städning:

I vandrarhemmet finns allt städmaterial du behöver för att smidigt kunna städa vid avfärd. Vill du ha det lite extra bekvämt kan du boka till städning. Det kan du göra ända fram till kvällen före avresedagen. Det enda du behöver göra då är att diska och slänga dina sopor.

Storlek rummen: 10 kvm

Sovrum: 8

Sovplatser: 16

Snabbfakta:

Tv: Tv/dvd

Dusch/wc: Ja

Kök: Ja

Uteplats: Bänkbord

Wifi: Ja

Husdjur: Nej