top of page

Campingstuga 4 - bäddar

Passar för familjen med 1-3 barn eller 1-4 vuxna, grupper

Campingstugorna ligger på rad i en skogsdunge men det är inte långt till alla bekvämligheter.

De här stugorna ser fortfarande mycket ut som de gjorde från början då området byggdes och många bokar dem av nostalgiska skäl.

De är speciellt omtyckta av dem som var på Gålö som barn och nu själva är vuxna med egna barn eller för dig som vill ta en paus från vardagens alla måsten.

Sovrummet med våningssäng är lagom stort så att barnen kan få ett eget krypin.

Här hämtar du fortfarande vatten i en kran från tappställen som det var förr och passar dig som inte vill laga så mycket mat utan hellre lägger tid på upplevelser och aktiviteter.

Här har vi inte kopplat in WIFI så att du och din familj/resesällskap kan umgås utan att bli störda.

Storlek: 23 kvm

Sovrum: 1

Sovplatser: 4

Snabbfakta:

Stuga 6-15

Tv: Tv/dvd

Dusch/wc: Nej

Kök: Pentry

Uteplats: Möblerad altan

Wifi: Nej

Husdjur: Ja

Dusch och toalett finns i servicehus en bit bort.

Kostnad för dusch tillkommer

Allt du behöver veta om stugan

Planlösning

”Som det var förr” Mysig stuga med enklare standard. Allrum med matplats, två enkelsängar och pentry. Ett sovrum. Dusch/wc finns i servicehus, vatten hämtas i dunk vid tappställe.

 

Sovrum

Ett sovrum med våningssäng, två enkelsängar i allrummet. Täcken och kuddar.

 

Ta med, eller hyr av oss

Lakan och handdukar.

 

Utrustning

Pentryt är utrustat med kylskåp/frys, bänkspis med två plattor och liten ugn, kaffebryggare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, kökshandduk, diskmedel, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, täcken och kuddar. Tv med dvd-spelare. Kanaler som finns är Svt1, Svt2,Tv4, Svt24, Barnkanalen och Kunskapskanalen.

 

Parkering

Avgiftsfri och finns utanför stugan

 

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och har element.

 

Uteplats

Bekväm altan med bord och stolar. Här sitter du skönt till sommarfrukosten eller kvällsgrillningen. Här bor du nära skogen där barnen kan springa och leka fritt! Grill finns att hyra via receptionen, hyr ett grillpaket så kör vi ut grill, grillkol, tändvätska, tändstickor och grillborste till stugan. Den har ni hela er vistelse och vi hämtar den när ni checkat ut.

Städning

I stugan finns allt städmaterial du behöver för att smidigt kunna städa vid avfärd. Sop med skyffel, dammsugare, golvmopp, dammtrasor, rengöringsmedel och fönsterputs. Vill du ha det lite extra bekvämt kan du boka till städning. Det kan du göra ända fram till kvällen före avresedagen. Det enda du behöver göra då är att diska och slänga dina sopor.

bottom of page