top of page
Dukning Fröbergs Loge
Bröllop Gålö Havsbad
Bröllop Gålö Havsbad
Bröllop Gålö Havsbad
Bröllop Gålö Havsbad
Bröllop Gålö Havsbad
Dukning Fröbergs Loge
Bröllop Gålö Havsbad
Brudpar Fröbergs Loge

Skapa personliga bröllopsminnen hos oss!  

Gålö Havsbad ligger endast 30 minuters bilväg söder om Stockholm, vackert inbäddat i  Gålö naturreservat.

Vi har lokaler både för det lilla intima och det stora hejdundrande bröllopet. I samtliga lokaler kan ni ordna med mat och dryck själva eller anlita en cateringfirma. Fråga oss gärna om rekommendationer.

Vi har under åren följt massor av brudpar på deras stora dag, sommar som vinter. Inget bröllop är det andra likt, det är bara er fantasi som sätter gränser. Våra brudpar har vigts sig på stranden, på klipporna, i trädgården utanför Fröbergs Loge men naturligtvis också i någon av det vackra kyrkorna i närområdet.

Det finns gott om övernattningsmöjligheter både för er och era gäster i stugor, vandrarhem eller på campingen.

Så ta med era släktingar och vänner och låt det bli tre oförglömliga dagar!

Fröbergs Loge  ligger vacker inbäddat i Gålös naturreservat. Denna gedigna lokal byggdes i början av 1900-talet och var då både hem och ladugård för familjerna som arrenderade och drev sina jordbruk här. Fröbergs Loge renoverades våren 2016. Vi valde att behålla Logens ursprungliga karaktär med ljus färgsättning så att man som gäst kan låta sina idéer och drömmar bli verklighet.

Fröbergs Loge har en stor sal som är utmärkt för sittning upp till 100 personer. I salen finns en scen som kan användas vid tal, levande musik etc.  Logen har ett fullt utrustat restaurangkök där ni antingen kan laga maten själva eller ta hjälp av en cateringfirma. I den separata bardelen kan man elda i täljstenskaminen som ger en hög mysfaktor under våra mörka och kalla årstider. Under sommaren rekommenderar vi varmt att ni nyttjar den vackra trädgården. Det finns, utemöbler och grill för en lyckad lunch eller middag.

Tillgängliga datum
Läs mer i vår folder
1/18

Havsglimten  För bröllop med färre gäster har vi härliga Havsglimten att erbjuda. En lokal som rymmer 24-30 gäster beroende på sittning. I samlingsrummet som går i ljusa färger finns en öppen spis att elda i för lite kallare och mörkare årstider. Härifrån går man också ut på altanen där man skymtar Östersjön mellan träden. Det finns också utemöbler och grill. Kök med bra arbetsytor.

I den här lokalen finns det även wifi, projektor, tv med hemmabiosystem.

1/4
Kontakta oss:

Meddelandet togs emot.

bottom of page