top of page

Stuga 6 - bäddar

Passar bäst för familjen med 2-4 barn eller för 2-6 vuxna som vill vakna till fågelkvitter

De här stugorna byggde vi 2017 och är de mest moderna stugorna på området. Vi har satt in diskmaskin och fyllt skåpen med det du behöver för att bo bekvämt.

Här bor du omsluten av skogen med bara 5 minuters promenad till lekplats, restaurang, strand med mera. Vill du prova fiskelyckan ligger fiskebryggan en kort promenad bort.

Stugorna ligger en bit ifrån varandra, så att du kan vara för dig själv, men det är ändå tillräckligt nära för att du ska kunna umgås med grannen.

Utanför stugan finns skog med blåbärsris, svamp och gott om plats för barnens egna lekar och äventyr.

Sovrummen är mindre men allrummet större än i våra andra stugor, för att du ska kunna umgås med familjen/resesällskapet.

Böcker och sällskapsspel finns att låna.

Storlek: 36 kvm

Sovrum: 3

Sovplatser: 6

Snabbfakta:

Stuga 26-32

Tv: Tv/dvd

Dusch/wc: Ja

Kök: Ja

Uteplats: Möblerad altan

Wifi: Ja

Husdjur: Nej

Allt du behöver veta om stugan

Planlösning

I stugan finns ett allrum med soff-del vid burspråket samt ett fullt utrustat kök. Matplatsen har fyra stoppade stolar samt två pallar. Tre sovrum, rymligt badrum med dusch/wc. Här finns plats både för att koppla av eller ta fram ett sällskapsspel till kvällen..

 

Sovrum

Stugan har tre sovrum med sex sovplatser. Ett rum med två enkelsängar som kan flyttas ihop till en dubbelsäng och två sovrum med våningssängar. Våningssängarna har extra höjd i underslafen och ett eget litet öppningsbart fönster. Samtliga sängar har resårbotten. Täcke och kudde finns.

I dubbelrummet finns inbyggda usb-uttag i sänglampan och övriga sängar har uttag och en hylla för att ladda mobilen eller surfplattan.

Ta med eller hyr av oss

Lakan och handdukar.

 

Utrustning

Köket är fullt utrustat med kylskåp/frys, spis med ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare,  porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, kökshandduk, diskmedel, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, täcken och kuddar. Badrum med dusch och wc. Tv med dvd-spelare. Kanaler som finns är Svt1, Svt2,Tv4, Svt24, Barnkanalen och Kunskapskanalen.

Parkering

Avgiftsfri och finns utanför stugan.

 

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och har element.

 

Uteplats

Bekväm altan med bord och stolar. Här sitter du skönt till sommarfrukosten eller kvällsgrillningen med skogens djur som sällskap. Ofta går det nyfikna rådjur förbi på väg till bete. Grill finns att hyra via receptionen, hyr ett grillpaket så kör vi ut grill, grillkol, tändvätska, tändstickor och grillborste till stugan. Den har ni hela er vistelse och vi hämtar den när ni checkat ut.

Städning

I stugan finns allt städmaterial du behöver för att smidigt kunna städa vid avfärd. Sop med skyffel, dammsugare, golvmopp, dammtrasor, rengöringsmedel, sanitetsrent och fönsterputs. Vill du ha det lite extra bekvämt kan du boka till städning. Det kan du göra ända fram till kvällen före avresedagen. Det enda du behöver göra då är att diska och slänga dina sopor.

bottom of page