top of page

Stuga 4 - bäddar

Passar bäst för barnfamiljen med 1-3  yngre barn, 1-4 vuxna som gillar liv och rörelse och vill ha nära till allt

Stugorna är parstugor och ligger  centralt  och i anslutning till lekplatsen och campingen.

Här kan du låta barnen springa fritt och hitta nya kompisar på lekplatsen medans du solar på altanen.

Det är nära till stranden, restaurangen, lekrummet, minigolfen med mera. Så när andan faller på har du aldrig långt att gå.

Stugorna har två sovrum, det ena är ett mysigt rum med våningssäng, som är uppskattat av barnen som vill sova själva men ha nära till de vuxna i rummet bredvid.

Köket är välutrustat så att du kan laga mat och baka samtidigt som du umgås med familjen/resesällskapet i allrummet eller på altanen.

Här är det husdjursfritt under sommaren så att du som är hundrädd inte behöver oroa dig.

När man är på Gålö är det lätt att glömma bort omvärlden, men här finns WIFI så att du kan hålla dig uppdaterad.

Storlek: 23 kvm

Sovrum: 2

Sovplatser: 4

Snabbfakta:

Stuga 1A-5B

Tv: Ja

Dusch/wc: Ja

Kök: Ja

Uteplats: Möblerad altan

Wifi: Ja

Husdjur: Endast tillåtet mellan 1/9-15/5

Allt du behöver veta om stugan

Planlösning

I stugan finns ett allrum med kök/matplats samt en soff-del. Två sovrum, badrum med dusch/wc. Perfekt för familjen med småbarn då den här stugtypen ligger nära lekplatsen.

 

Sovrum

Stugan har två sovrum med fyra sovplatser. Ett rum med dubbelsäng queen size, ett sovrum med våningssäng. Sänglampor samt hyllor eller sängbord där du kan ladda din mobil eller surfplatta

Samtliga sängar har resårbotten. Täcke och kudde finns.

 

Ta med eller hyr av oss

Lakan och handdukar.

 

Utrustning

Köket är fullt utrustat med kylskåp/frys, spis med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, kökshandduk, diskmedel, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, täcken och kuddar. Badrum med dusch och wc. Smart-tv. Kanaler som finns är Svt1, Svt2,Tv4, Svt24, Barnkanalen och Kunskapskanalen.

 

Parkering

Avgiftsfri och finns nära stugan.

 

Uppvärmning

Stugorna är isolerade och har element.

 

Uteplats

Bekväm altan med bord och stolar. Här sitter du skönt till sommarfrukosten eller kvällsgrillningen. På den stora gräsmattan och lekplatsen utanför kan barnen springa och leka fritt! Grill finns att hyra via receptionen, hyr ett grillpaket så kör vi ut grill, grillkol, tändvätska, tändstickor och grillborste till stugan. Den har ni hela er vistelse och vi hämtar den när ni checkat ut.

Städning

I stugan finns allt städmaterial du behöver för att smidigt kunna städa vid avfärd. Sop med skyffel, dammsugare, golvmopp, dammtrasor, rengöringsmedel, sanitetsrent och fönsterputs. Vill du ha det lite extra bekvämt kan du boka till städning. Det kan du göra ända fram till kvällen före avresedagen. Det enda du behöver göra då är att diska och slänga dina sopor.

bottom of page