Stuga 4-Bäddar
Köksbord
Kök
Sängar
Stuga 16-25 layout
Stuga 4-Bäddar
Köksbord
Kök
Sängar
Stuga 16-25 layout

Stuga med dusch/wc

6-bäddar

Campingstuga

Stuga 4 - bäddar

Passar bäst för barnfamiljen med 1-3  barn, 1-4 vuxna som känner varandra

Stugorna ligger i skogsområdet, ca 5 minuters promenad från huvudområdet och lekplatsen och är ljust inredda med ett modernt pentry.

Stugorna har ett allrum med pentry, matplats och sängar i ett, vilket är populärt bland familjer och resesällskap, som vill umgås mycket och har mycket att prata om.

En del av stugorna har insynsskyddad altan vänd mot skogen och det är inte ovanligt att man både kan se rådjur, ekorrar och skogsfåglar precis utanför.

De andra stugorna har gräsmatta utanför för lek och skoj.

På hösten har du blåbärsriset ett par steg från dörren.

Här skrattas det mycket och det finns inget WIFI som tar bort uppmärksamheten.

Storlek: 23 kvm

Sovrum: 0

Sovplatser: 4

Snabbfakta:

Stuga 16-25

Tv: Tv/dvd

Dusch/wc: Ja

Kök: Ja

Uteplats: Möblerad altan

Wifi:Nej

Husdjur: Ja

Allt du behöver veta om stugan

Planlösning:

Den här stugan har allt i ett!  I rummet finns fyra bäddar, matplats med fyra stolar och ett pentry. Rymligt badrum med dusch/wc.

 

Sovrum:

Här bor alla nära varandra utan separata sovrum. Två enkelsängar och en våningssäng. Sänglampor och sängbord där du kan ladda din mobil eller surfplatta

Samtliga sängar har resårbotten förutom överslafen. Täcke och kudde finns.

 

Ta med, eller hyr av oss:

Lakan och handdukar.

 

Utrustning:

Köket är utrustat med kylskåp, spishäll, mikrovågsugn, kaffebryggare, porslin, glas, bestick, köksverktyg, stekpanna, kastruller, kökshandduk, diskmedel, diskställ och diskborste. I stugan finns också städutrustning, brandvarnare, täcken och kuddar. Badrum med dusch och wc. Tv med dvd-spelare. Kanaler som finns är Svt1, Svt2,Tv4, Tv6, Svt24, Barnkanalen och Kunskapskanalen. 

Filmer finns att låna i receptionen.

 

Parkering:

Avgiftsfri och finns utanför stugan.

Uppvärmning:

Stugorna är isolerade och har element.

 

Uteplats:

Bekväm altan med bord och stolar. Här sitter du skönt till sommarfrukosten eller kvällsgrillningen. Här bor du nära skogen där barnen kan springa och leka fritt! Grill finns att hyra via receptionen, hyr ett grillpaket så kör vi ut grill, grillkol, tändvätska, tändstickor och grillborste till stugan. Den har ni hela er vistelse och vi hämtar den när ni checkat ut.

Städning:

I stugan finns allt städmaterial du behöver för att smidigt kunna städa vid avfärd. Sop med skyffel, dammsugare, golvmopp, dammtrasor, rengöringsmedel, sanitetsrent och fönsterputs. Vill du ha det lite extra bekvämt kan du boka till städning. Det kan du göra ända fram till kvällen före avresedagen. Det enda du behöver göra då är att diska och slänga dina sopor.

Kontakt

Skälåkersvägen 11

137 96 Gålö

 

+46850033880

info@galohavsbad.se

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Bra att veta

Villkor

 

Policy GDPR